ЛЕЖАЛКА ЏЕРИ

Шифра: 7794
  • 690 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Jerry Cushion

  • cotton feel
  • polyester cover
  • 8–10 cm polyester fleece filling


Inlett Handwäsche

 
 
Item no.
Properties
RSP

Jerry Cushion
36441
Measurements: 50 × 35 cm
-

Препорачуваме