КОСКА ПРЕСУВАНА

КОСКА ПРЕСУВАНА

Шифра: 4756
  • 60 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Chewing Bones

  • made of dried rawhide
  • only complete packing units

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Chewing Bones
2640
Measurements: 13 cm
Contents/Weight: 60 g
-

Препорачуваме