КАРПЕСТО ПЛАТО

Шифра: 7935
  • 870 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Rock Plateau with Tree Stump

  • polyester resin
  • salt water resistant

 
 
Item no.
Properties
RSP

Rock Plateau with Tree Stump
8847
Measurements: 25 cm
-


Препорачуваме