КАРПА СО РАСТЕНИЈА

КАРПА СО РАСТЕНИЈА

Шифра: 4740
  • 1,420 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Rock

  • polyester resin
  • with plastic plants

Available versions
 
 
Item no.
Properties
RSP

Rock
8858
Measurements: 37 cm
-

Препорачуваме