ИГРАЧКА ДИВО ПРАСЕ СО ЗВУК

ИГРАЧКА ДИВО ПРАСЕ СО ЗВУК

Шифра: 378
  • 540 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Wild Boar

  • latex
  • polyester fleece filling


original Tierstimme

 
 
Item no.
Properties
RSP

Wild Boar
35497
Measurements: 18 cm
-

Препорачуваме