ЕЖКА ГОЛЕМА

ЕЖКА ГОЛЕМА

Шифра: 28
  • 326 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Moss Ball

  • plastic
  • can be divided into several small pieces


 
 
Item no.
Properties
RSP

Moss Ball
89361
Measurements: ø 9 cm
-

Препорачуваме