ЕГЗОТИЧЕН КОРАЛ

ЕГЗОТИЧЕН КОРАЛ

Шифра: 665
  • 466 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Button Coral

  • polyester resin
  • salt water resistant

 
 
Item no.
Properties
RSP

Button Coral
8839
Measurements: 16 cm
-

Препорачуваме