ДЕНТА ФАН ШАРЕНИ КОСКИ

Шифра: 808
  • 380 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Mini Chewing Bones

  • especially for small dogs and puppies
  • made of dried rawhide


Glutenfrei
0 % Zuckerzusatz

 
 
Item no.
Properties
RSP

Mini Chewing Bones
31445
Measurements: 8 cm
Contents/Weight: 10 pcs./230 g
-

Препорачуваме