ГРЕБАЛКА ТУНЕЛ

Шифра: 711
  • 1,078 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


Playing Tunnel

  • nylon
  • with 4 entrances

 
 
Item no.
Properties
RSP

Playing Tunnel
4305
Measurements: 3 × ø 22 × 50 cm
Colour: various
-

Препорачуваме