БЕНЕЛУКС ГРИТ БЕЛИ ШКОЛКИ

БЕНЕЛУКС ГРИТ БЕЛИ ШКОЛКИ

Шифра: 1244
  • 250 ден
    Unit price per 
Доставата ќе биде пресметана при наплаќање.


WHITE SHELL SAND 5 KG

SPECIFICATIES:

Nr 132
EAN 5400351130022
Length x Width X Height (cm) 33 x 20 x 5
Packing quantity 1
Weight (kg) 5

Препорачуваме