ШАМПОН СО МАСЛО ОД КОКОС

ШАМПОН СО МАСЛО ОД КОКОС

Шифра: 556
  • 240 ден
      


ШАМПОН ЗА КУЧИЊА СО КОКОСОВО
МАСЛО

• со природно кокосово масло
• погодно за кучиња со долго влакно, погоден и за мали кучиња не помали од 12 недели
• го олеснува чешлањето, спречува сплеткувања на влакното
Состав: : 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин, метилизотаизолинон).
Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција. Рокот на употреба е втиснат на амбалажата.
Само за употреба на домашни миленици.

Coconut Oil Shampoo

  • eases combing and prevents matts
  • also suitable for long-haired dogs
  • also suitable for young animals from 12 weeks onwards
 
 
Item no.
Properties
RSP

Coconut Oil Shampoo
2905
Contents: 250 ml
-