ШАМПОН ЗА БЕЛО ВЛАКНО

ШАМПОН ЗА БЕЛО ВЛАКНО

Шифра: 557
  • 240 ден
      


ШАМПОН ЗА БЕЛО ВЛАКНО 250мл

• за бела боја на крзно
• ја зацврстнува белата боја на влакното
• делумно хидратизира
Состав: 5-15% анјонски сурфактанти, ≤ 5% амфотерични сурфактанти, не-јонски сурфактанти, парфем, презервирачки материи (метилхлороизотиазолин,метилизотаизолинон).

Предупредувања: Mожна иритација околу очите. Да стои подалеку од дофат на деца. Да се измијат рацете после употреба. Ако шампонот влезе во очи- да се измие со вода неколку минути. Може да предизвика алергиска реакција.
Рокот на употреба е втиснат на амбалажата.
Само за употреба на домашни миленици.

Colour Shampoo

  • for a more intense coat colour
  • for white and light-coloured coats
  • extra replenishing
 
 
Item no.
Properties
RSP

Colour Shampoo
2914
Contents: 250 ml
-