СРЕДСТВО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА УШИ

Шифра: 563
  • 250 ден
      


Средство за чистење на уши

  • за кучиња, мачиња и мали животни
  • специјално пакување за лесна употреба

Начин на употреба: Во случај на нечистотии, капнете од средството на надворешниот дел од увото. Да не се трла туку, нежно да се натапкува со памук до таму каде што е видливо.

Состав: Дијонизирана вода, алкохол, глукол, кастор масло, ментол

Ear Care

  • for dogs, cats and other small animals
  • with special dropper for easy use
  • cleansing and caring
  • deodorising
 
 
Item no.
Properties
RSP

Ear Care
2547
Contents: 50 ml
-